Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Två Strateger – projektutveckling

Nu söker Region Västerbotten:
2 Strateger – projektutveckling
Tjänsterna är visstidsanställningar på heltid från 1 januari 2019 till 31 december 2019.
Placeringsort: Umeå.

Nu söker Region Västerbotten:

2 Strateger – projektutveckling

Tjänsterna är visstidsanställningar på heltid från 1 januari 2019 till 31 december 2019.

Placeringsort: Umeå.

Arbetsuppgifter

I rollen som strateg arbetar du strategiskt såväl som operativt och har en viktig roll i utvecklingen av verksamheten, samt med att bistå projektägare och projektsökanden med råd och information.

I arbetsuppgifterna ingår att bereda ansökningar om projektmedel och pröva dem utifrån urvalskriterier och styrdokument. Du ska känna till och kunna informera om relevanta program och strategier och vara föredragande i beslut. Som strateg arbetar du även med ekonomisk projektgranskning och projektuppföljning samt deltar i andra delar av enhetens arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Du ska ha relevant akademisk examen eller motsvarande, gärna inom samhällsvetenskap och/eller ekonomi.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med regional utveckling och projektfinansiering, har kunskaper om projektekonomi och budgetarbete. Du ska ha  god förmåga till samarbete och ett strukturerat arbetssätt.  Du har också insikt i hur politiskt  styrda organisationer fungerar. Kännedom om ärendehanteringssystem är meriterande.

Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt datorvana. Du förväntas kunna arbeta självständigt, men även ha en god samarbetsförmåga då arbetet innebär att du kommunicerar med ett stort antal personer och organisationer.  Du är initiativrik och vill bidra till att utveckla och förbättra verksamheten. Du måste ha förmåga att snabbt sätta dig in i frågor, prioritera och hålla ordning på flera saker samtidigt.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Fackliga kontaktpersoner

Ewa-Marie Marklund, Vision, 070-585 05 76

Liv Öberg, SACO,  070-351 65 77 liv.oberg@regionvasterbotten.se

Information och frågor

Frågor besvaras av enhetschef Katarina Molin tfn 070 – 342 72 34. För ytterligare information om vår verksamhet se vår hemsida www.regionvasterbotten.se.

Ansökan skickas till

Ansökan skall vara Region Västerbotten tillhanda senast 16 november via post, Box 443, 901 09 Umeå eller via e-post regionforbundet@regionvasterbotten.se.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Skriv ut

31 oktober, 2018 | Sonja Forsberg

Kommentarer