Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2014-02-26 Aktuell avfallspolitik 2014

Årets seminarie kommer att ha fokus på arbetsmiljö, människans beteende, framtida hantering av slam, avfallstransporter samt stölder och illegala transporter. En annan viktig fråga är vad händer kring den pågående avfallsutredningen ”Mot det hållbara samhället” (SOU 2012:56) som föreslår många förändringar rörande framtidens avfallshantering.

Årets seminarie kommer att ha fokus på arbetsmiljö, människans beteende, framtida hantering av slam, avfallstransporter samt stölder och illegala transporter. En annan viktig fråga är vad händer kring den pågående avfallsutredningen ”Mot det hållbara samhället” (SOU 2012:56) som föreslår många förändringar rörande framtidens avfallshantering.

Seminariet vänder sig till politiker i kommun­styrelser och tekniska nämnder, kommunala tjänstemän på miljökontor och tekniska verksamheter, länsstyrelser, universitet, konsulter, avfallsentreprenörer, företag och organisationer verksamma inom avfallsbranschen.

Program (pdf)

Som vanligt träffas vi för länsträff i samband med Aktuell avfallspolitik.
Läs mer om Länsträff – Arbetsmiljöfrågor inom avfallsområdet

Plats: Scandic Expolaris, Skellefteå

Tid: 26 februari 2014, 09.30-16.15 ( kaffe serveras från 09.00)

Pris för seminariet: 1 290 kr exl. moms. I priset ingår kaffe och lunch.

 

Skriv ut

16 januari, 2014 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer