Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2014-05-13-14 – Kunskapskonferensen Storslagen fjällmiljö

Konferensen erbjuder en mötesplats för forskare, praktiker och andra intressenter i fjällvärlden. Den innehåller presentationer av nya forskningsprojekt, senaste nytt från myndigheter och andra fjällaktörer.

Den 13-14 maj vill vi bjuda in till kunskapskonferensen Storslagen fjällmiljö på Clarion Hotel Grand i Östersund. Konferensen erbjuder en mötesplats för forskare, praktiker och andra intressenter i fjällvärlden. Den innehåller presentationer av nya forskningsprojekt, senaste nytt från myndigheter och andra fjällaktörer (Naturvårdsverket, Sametinget, Riksantikvarieämbetet, Länsstyrelsen/Fjälldelegationen, Försvarsmakten, SLAO osv) samt parallella sessioner inom ramen för några av de nuvarande projekten; fjällsamverkan, friluftstrender, skyddade områden, gruvdrift, kulturella ekosystemtjänster och betespräglade landskap.

Skriv ut

25 mars, 2014 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Bilagor

Kommentarer