Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2014-12-17 Fysisk planering och hållbar tillväxt i Västerbotten

Tillväxtverket och Boverket berättar om varför detta prioriteras nationellt och deras gemensamma uppdrag. Vi får även ta del av regionala och lokala erfarenheter och tankar kring hur ett bra samspel mellan fysisk planering och tillväxtarbete kan bidra till hållbar tillväxt och attraktivitet.

Tillväxtverket och Boverket berättar om varför detta prioriteras nationellt och deras gemensamma uppdrag. Vi får även ta del av regionala och lokala erfarenheter och tankar kring hur ett bra samspel mellan fysisk planering och tillväxtarbete kan bidra till hållbar tillväxt och attraktivitet.

Seminariet är också kick off för projektet ”Strukturer för tillväxtarbete med ett rumsligt perspektiv”. Projektet ska ta fram metoder för att utveckla samspelet mellan kommunala översiktsplaner och regionala strategier, program och planer. Arbetet bedrivs i en arbetsgrupp med Region Västerbotten, Länsstyrelsen och kommuner. Vi hoppas att seminariet ska entusiasmera, problematisera och öka kunskapen om denna fråga inför det fortsatta arbetet.

Vi hoppas därför att du är en av de som kan och vill bidra med både erfarenhet och kunskap från din organisation och därför bokar in denna dag!

När Onsdagen den 17 december 2014 klockan 9.30–15.30

Var Hotell Lappland, Lycksele.

Anmälan Senast fredagen den 12 december. Anmäl dig här!
Frågor Niklas Gandal, niklas.gandal@regionvasterbotten.se
Maud Ericson, maud.ericson@regionvasterbotten.se

Skriv ut

1 december, 2014 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer