Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2016-03-02 Miljö- och energipolitik som drivkraft för innovationer

Kan den offentliga sektorn med politiken som grund tillsammans med näringslivet stimulera utveckling och stärka företagens konkurrenskraft? Vilka styrmedel finns för att nå de miljö- och energipolitiska målen samtidigt som vi utnyttjar dem för att bli mer innovativa och möta framtiden på ett hållbart sätt?

Här kan du se alla föreläsningar från seminariet.

 

Kan den offentliga sektorn med politiken som grund tillsammans med näringslivet stimulera utveckling och stärka företagens konkurrenskraft? Vilka styrmedel finns för att nå de miljö- och energipolitiska målen samtidigt som vi utnyttjar dem för att bli mer innovativa och möta framtiden på ett hållbart sätt? Den 2 mars vill vi undersöka de här frågorna tillsammans med dig under en heldagskonferens i Umeå. Mattias Goldmann, VD för tankesmedjan Fores, kommer att moderera dagen där talare från både politik, näringsliv och offentlig sektor kommer att delta. Boka av datumet i din kalender!

När Onsdag den 2 mars 2016
Var REX, Umeå
Frågor kontakta Emmy Frohm via mail: emmy.frohm@regionvasterbotten.se
Du kan följa seminariet live här!

Program

Inbjudan_program-Miljoo-och-energipolitik-som-drivkraft-för-innovationer2

Skriv ut

22 januari, 2016 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer