Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Region Västerbotten direktsänder Hard rain

En interaktiv dag fylld av kunskapsutbyte, debatter och inspiration för inspiration till kreativa åtgärder som påskyndar en hållbar utveckling.

En interaktiv dag fylld av kunskapsutbyte, debatter och inspiration för inspiration till kreativa åtgärder som påskyndar en hållbar utveckling.
Du kan följa konferensen live med din dator på:www.regionvasterbotten.se/direkt

Konferensen avslutas med en paneldebatt med företrädare för Västerbotten.
Från Region Västerbotten deltar Johan Söderling (S), som sitter i styrelsen för Region Västerbotten och även är kommunalråd i Vännäs kommun.

– I Västerbotten finns flera goda exempel på hur regionen eller en enskild kommun kan ta sig an globala utmaningar genom lokala handlingar som både är bra för miljön och den regionala utvecklingen. Jag följer bland annat, med spänning, den biogassatsning som nu görs i Vännäs kommun där flera olika aktörer samverkar för att få till stånd en produktion av förnybar fordonsgas, säger Johan Söderling.

Konferensen äger rum den 18 september 9.30 – 16.30 på Aula Nordica.
Konferensen genomförs på engelska

Läs inbjudan här:http://www.regionvasterbotten.se/dokument/doc_download/601-konferens-hard-rain-sve.html

Läs programmet här:http://www.regionvasterbotten.se/dokument/doc_download/602-hard-rain-program.html

För mer information:
Johan Söderling (S), styrelsen för Region Västerbotten och kommunalråd Vännäs, johan.soderling@vannas.se, telefon:
Lisa Redin, projektledare för Miljösamverkan Västerbotten och Region Västerbottens representant i arbetet med SEE-veckan,lisa.redin@regionvasterbotten.se, 070 – 282 16 57

Presskontakt:
Mariann Holmberg, kommunikatör, Region Västerbotten,mariann.holmberg@regionvasterbotten.se, 072 222 73 43

Fakta SEE
SEEs hemsida: http://www.seevasterbotten.se/
Västerbotten sjuder av hållbarhet. SEE-veckan vill låta dig känna, prata, smaka, utmana, utveckla och nätverka hållbart under en hel vecka eller bara en kort stund. Veckan formas av en mångfald av arrangörer som bidrar med livskraftiga, kreativa och goda exempel som väntar på att få väcka hållbarhetsfrön i just dig.2012 års SEE-vecka har temat Globala Västerbotten och görs i samarbete med Sida.
Vi som står bakom SEE: Länsstyrelsen i Västerbotten, Västerbottens Läns Landsting, Umeå Universitet, Region Västerbotten, Umeå Kommun, Skellefteå kommun, Be Green Umeå, Umeå C, Nolia samt Sida.

Skriv ut

18 september, 2012 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer