Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Alexander Bard till Mötesplats Lycksele

Internetgurun Alexander Bard kommer till Mötesplats Lycksele som arrangeras av Region Västerbotten i juni. Vid den populära konferensen talar Bard under rubriken "Globalisation, nodalisation and innovation in a digitalised world".

Internetgurun Alexander Bard kommer till Mötesplats Lycksele som arrangeras av Region Västerbotten i juni. Vid den populära konferensen talar Bard under rubriken ”Globalisation, nodalisation and innovation in a digitalised world”.

– Mötesplats Lycksele spänner bågen hårt inom nyskapande, framtidstro och kreativitet, något som passar mig utmärkt, säger Alexander Bard. Min ambition är att få människor att tänka till och ifrågasätta. Det ska bli roligt att få bidra med mina tankar till den här kraftsamlingen i norra Sverige. Till dig som av någon anledning inte kan vara med: Läs böckerna.

Den kände mångkonstnären Alexander Bard är eftertraktad för sina idéer och har i decennier haft en ovanlig förmåga att förutspå framtidstrender. Bland annat har han utmärkt sig genom att förutspå Myspaces död, hur FBI skulle hamna i konflikt med stora techbolag och redan för 20 år sedan veta hur vi skulle använda internet i framtiden. Han har även gjort sig känd som hjärnan bakom kända musikgrupper som Army of lovers och BWO.

Den 1 juni kommer Bard till Mötesplats Lycksele som i år går under temat ”den hållbara platsen”. Där kommer han att sia om framtidens internet och ge sina bästa råd hur tillväxthinder kan minskas och hur bästa möjliga företagsklimat kan skapas.

Mötesplats Lycksele pågår den 31 maj till den 2 juni på Hotell Lappland i Lycksele. Det är fjärde året som Region Västerbotten arrangerar konferensen som samlar ett stort antal aktörer från offentlig sektor, näringslivet, det civila samhället och akademin.

Läs mer om Mötesplats Lycksele här och du anmäler dig här!

För mer information:

Thomas Hartman

Chef kommunikation och externa relation Region Västerbotten

070- 666 49 95, thomas.hartman@regionvasterbotten.se

Presskontakt:

Micaela Löwenhöök

Kommunikatör opinionsbildning Region Västerbotten

070-316 37 01, micaela.lowenhook@regionvasterbotten.se

Region Västerbotten har det regionala utvecklingsansvaret i Västerbottens län. Med landstinget och länets alla 15 kommuner och i nära samarbete med andra parter inom och utanför regionen skapas utvecklingskraft för att göra regionen till en ännu bättre plats att bo, leva och verka i.

Pressbilder på regionstyrelsens ordförande, vice ordförande samt regiondirektör hittar du här: www.regionvasterbotten.se/pressrum/#/

Skriv ut
7 april, 2016 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer