Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Anna Olin Kardell klar som moderator för Mötesplats Lycksele

Nu är moderatorn för 2017 års Mötesplats Lycksele klar – Anna Olin Kardell. Anna är en av Sveriges mest erfarna moderatorer och har många års erfarenhet av att stå på scen och arbeta med TV. Hennes områden spänner över allt från tech-industri, startup och entreprenörskap till hälso- och sjukvård, skola och politik. Hon har stor kompetens, djup integritet och är en vass moderator med glimten i ögat.

Anna Olin Kardell är moderator med ett stort intresse för politiska debatter. Hon anlitas idag flitigt och har intervjuat allt från företrädare ur Regeringen till EU ministrar och kommissionärer. Hon arbetar även med TEDx, Prins Daniels Fellowship och IVA för att främja entreprenörskap. Med kommunikation som stor passion har hon även arbetat med varumärkesbyggande åt några av Sveriges mest kända artister. Med sin karisma, professionalism och förmåga att snabbt sätta sig in i komplexa frågor kommer Anna att inspirera både talare och åskådare under Mötesplats Lycksele 2017.

– Jag ser verkligen fram emot att komma till Västerbotten och Mötesplats Lycksele. Det verkar vara en region som hela tiden vill utvecklas och som samtidigt vågar utmana det som varit – det skapar förutsättningar till att lyckas. Det blir spännande att få mer insikt i de rika kontraster som finns mellan fjällvärlden, inlandet och kuststäderna och hur detta på bästa sätt kan användas för att ta ännu ett steg framåt. Jag tror att det kommer uppstå intressanta och inspirerande samtal under Mötesplats Lycksele, säger Anna Olin Kardell.

Mötesplats Lycksele är Region Västerbotten framtidsdagar som syftar till att ge kraft åt Västerbottens län, framtidssäkra dess attraktionskraft och vidareutveckla innovationsklimatet. Målet är att främja hållbar utveckling, förändra attityder och skapa engagemang, diskussioner och samhandling mellan viktiga opinionsbildare. Temat för årets konferens är global attraktionskraft – ett tema som genomsyrar Region Västerbottens alla mötesplatser för året.

Fakta om Anna Olin Kardell

 • Anna Olin Kardell har mer än 20 års erfarenhet av att stå på scen och framför TV-kamerorna.
 • Anna har flera år bakom sig som programledare både för lokala tv-stationer hemma på Östgötaslätten, TV4 och TV 8.
 • Anna är en av de mest erfarna Almedals-moderatorerna och har arbetat med politikerveckan sedan 2003, var hon lett otaliga tuffa politiska debatter.
 • Just nu är Anna aktuell med sitt 15:e år i Almedalen.
  källa: http://www.annaolinbc.com

Fakta om Mötesplats Lycksele

 • Region Västerbottens framtidsdagar för femte gången i rad: 31 maj – 1 juni
 • Konferens med talare och panelsamtal
 • Informella möten och utbyten över parti- och organisationsgränser
 • Prisutdelningar med flera av länets aktörer
 • Kreativa workshops i form av Innovationsloopens Utvecklingsverkstad (med start den 30 maj)

 

För mer information
Thomas Hartman
Chef för kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten.
thomas.hartman@regionvasterbotten.se
070-666 49 95

Skriv ut

21 april, 2017 | Olivia Collin

Kommentarer