Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Moderator för Mötesplats Lycksele 2014 klart

Anna Kelly blir moderator för Mötesplats Lycksele 2014 - Västerbottens nya mötesplats för innovationer och regional utveckling.

Region Västerbotten har det stora nöjet att i samarbete med revionsbyrån PwC meddela att Anna Kelly, profilerad it- och digitaliseringsförespråkare, är årets moderator för Mötesplats Lycksele- Västerbottens nya mötesplats för innovationer och regional utveckling.

–  Västerbotten är en dynamisk region där det händer mycket just nu, säger Anna Kelly. Det ska bli spännande att få leda en kraftsamling som Mötesplats Lycksele där så många drivna parter är involverade och där vi konkret kan se hur man vill jobba framåt för den regionala utvecklingen.

Anna Kelly är konsult hos PwC inom frågor som berör e-förvaltning. Hon har en bred kompetens inom förändringsledning i offentlig sektor och har 19 års erfarenhet av utveckling som involverar IT och verksamhet i samhällsutvecklingens framkant. Hon har arbetat strategiskt med moderniseringsuppdrag och styrning på nationell, regional och lokal nivå, samt har flera års operativ erfarenhet som ledare och projektledare.

Erik Bergkvist (S), regionråd, är nöjd över valet av moderator:

Anna Kelly är en inspirerande person med stor kompetens inom IT,  e-förvaltning och kommunikation. Hon har i flera stora sammanhang modererat och drivit fram diskussioner på ett innovativt sätt som kommer passa perfekt ihop med vad vi vill åstadkomma i Lycksele. Jag ser med glädje fram emot att involvera henne i Mötesplats Lycksele och den stora kraftsamling som det innebär för regionen.

Mötesplats Lycksele pågår i Lycksele mellan den 4- 5 juni. Mötesplatsen är en viktig och långsiktig satsning för att utveckla Västerbottens län. Tillsammans skapar hundratals människor – från näringsliv, politik, akademi, allmänhet och det civila samhället – en arena som glöder av utmaningar, nya grepp och lösningar. Läs mer om Mötesplats Lycksele här.

Kontakt:
Anna Kelly
Konsult PwC och Moderator för Mötesplats Lycksele 2014
010- 213 39 22, anna.kelly@se.pwc.com

Erik Bergkvist
Regionråd (S) Västerbotten
070 6186855, erik.bergkvist@regionvasterbotten.se

Presskontakt:
Micaela Molin
Kommunikatör Region Västerbotten
070- 316 37 01, micaela.molin@regionvasterbotten.se

Skriv ut

29 april, 2014 |
Micaela Löwenhöök
Micaela Löwenhöök

Kommentarer