Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

​Ghost competence är årets Tjänsteföretag i Skellefteå

Region Västerbotten delade ut priset Årets tjänsteföretag till Ghost competence under fredagskvällen vid Alvargalan i Skellefteå.

-Det är fantastiskt roligt att få dela ut det här priset, säger Erik Bergkvist, regionråd (S) vid Region Västerbotten. Vi får komma i kontakt med så många imponerande företag i Skellefteå genom Alvargalan och det är väldigt tydligt att det finns ett rikt näringsliv i kommunen.

Ghost competence är ett bemannings- och rekryteringsföretag som vuxit snabbt på kort tid. Huvudkontoret finns i Skellefteå men verksamhet finns även i Umeå och Luleå. Ghost competence jobbar särskilt med att behålla kompetens i norra Sverige. Företagets VD är Tobias Nilsson.

-Ghost competence bidrar till den regionala utvecklingen genom sitt engagemang för att matcha kompetenser med den regionala arbetsmarknaden, säger Erik Bergkvist. Det är när alla bidrar på sitt unika sätt som en region får en smart och hållbar tillväxt.

Nomineringen lyder:

Företaget som hjälper människor att fånga sina drömmar – i alla fall sina drömkarriärer – och hittar rätt kompetens för kundens behov. Med rötter i Skellefteå och lokalkontor i både Luleå och snart Umeå, jobbar Ghost Competence för att skapa och bibehålla så många arbetstillfällen som möjligt i norra Sverige. Här spökar det inte, här är det tillväxten som knakar i väggarna.

För mer information:

Erik Bergkvist

070-618 68 55, erik.bergkvist@regionvasterbotten.se

Presskontakt:

Micaela Löwenhöök

Kommunikatör opinionsbildning

070-316 37 01, micaela.lowenhook@regionvasterbotten.se

Skriv ut

19 januari, 2018 |
Micaela Löwenhöök
Micaela Löwenhöök

Kommentarer