Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2013-12-02 Aktuell arbetsrätt

Utbildningsdagen uppehåller sig vid vad det betyder för arbetsgivaren att allt fler yrkesgrupper inom den kommunala och landstingskommunala verksamheten omfattas av olika former av legitimation, auktorisation och certifiering.

Utbildningsdagen uppehåller sig vid vad det betyder för arbetsgivaren att allt fler yrkesgrupper inom den kommunala och landstingskommunala verksamheten omfattas av olika former av legitimation, auktorisation och certifiering.

Det finns de som hävdar att vi håller på att återgå till ett tjänstebegrepp som övergavs inom området för ett trettiotal år sedan. Frågan är vilka effekter detta kan får ur ett HR och arbetsrättsligt perspektiv?

 

Tid och plats

Måndag 2 december 2013

Umeå Folkets Hus

Anmälan

 

Skriv ut
25 oktober, 2013 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Bilagor

Kommentarer