Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2014-10-02 & 03 – Lyft näringslivet!

Programmet Främja kvinnors företagandes avslutningskonferens 2-3 oktober 2014 Clarion Sense i Luleå.

Kvinnors företagande främjar det regionala tillväxtarbetet

Det nationella programmet Främja kvinnors företagande har pågått sedan 2007 och avslutas under 2014. Vilka kunskaper och erfarenheter har erhållits som kan främja företagandet och bidra till regional tillväxt?

Boka in den 2-3 oktober för konferensen Lyft näringslivet! Ta del av företagsfrämjande insatser inom programmet Främja kvinnors företagande. Hur kan företagandet främjas i övre Norrland? Konferensen pågår från lunch till lunch på Clarion Sense i Luleå.

Region Västerbotten och Länsstyrelsen i Norrbotten driver programmet Främja kvinnors företagande i Västerbotten respektive Norrbotten.

Målgrupp: Företagare, företagsfrämjare, beslutsfattare på lokal och regional nivå.

Anmälan görs här senast 17 september!

Skriv ut

25 juni, 2014 |
Helen Bäckman
Helen Bäckman

Bilagor

 • Programmet Främja kvinnors företagande syftar till att skapa tillväxt och förnyelse i svenskt näringsliv genom att fler företag drivs och utvecklas av kvinnor. Programmet består av flera olika delar, bland annat arbetar programmet med affärsutvecklingsinsatser och Ambassadörer för kvinnors företagande. Mer information finns på http://www.tillvaxtverket.se/kvinnorsforetagande och på http://www.ambassadorer.se/

 • Kontakt:

  Monica Lejon
  Länsstyrelsen Norrbotten
  monica.lejon@lansstyrelsen.se
  070-658 62 30

  Sara Pejok
  Region Västerbotten
  sara.pejok@regionvasterbotten.se
  070-597 37 11

Kommentarer