Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2015-03-12 Informations- och dialogmöte angående utbyggnad av mobilnäten

Region Västerbotten bjuder, tillsammans med Länsstyrelsen i Västerbotten och Region 8, in till ett informations- och dialogmöte avseende den pågående utbyggnaden av och förstärkningen av mobilnäten i Västerbotten.

Region Västerbotten bjuder, tillsammans med Länsstyrelsen i Västerbotten och Region 8, in till ett informations- och dialogmöte avseende den pågående utbyggnaden av och förstärkningen av mobilnäten i Västerbotten.

Region 8 arrangerade i maj 2014 ett möte tillsammans med Tele 2 och Telenors nätbolag Net4Mobility för att informera och skapa en dialog för att processerna i den planerade utbyggnaden av deras mobila nät skulle kunna genomföras effektivt både utifrån ett resurs- och effektivitetsperspektiv.

Nu har utbyggnaden pågått ett tag och vi skulle vilja stämma av hur situationen ser ut idag. Hur mycket är utbyggt? Var är det utbyggt? Hur fungerar processerna för utbyggnad? Vilka hinder kvarstår? Har nya hinder dykt upp? För att får en helhetsbild och bredda dialogen har, förutom Net4Mobility, även Telia bjudits in till mötet.

Syftet med informations- och dialogmötet är att gå igenom ovanstående funderingar och se vad vi tillsammans behöver göra för att förenkla för utbyggnaden och på så sätt snabbare få tillgång till dessa nät. Ditt deltagande är av största vikt för att vi skall nå fram till en bra och professionell utbyggnad i länet. En utbyggnad som kommer att vara en viktig komponent för Västerbottens utveckling och tillväxt.

Datum: 12 mars 2015
Tid: 10.00 – 15.00
Plats: Hotell Lappland, Lycksele

Anmälan

Senast den 28 februari vill vi ha din anmälan via ett webbformulär du når via: http://goo.gl/forms/NOOIQKUhU6

Agenda

09.30 Kaffe
10.00 Inledning
10.30 Operatörerna informerar om deras utbyggnader
12.00 Lunch
13.00 Vad har fungerat bra och vad kan bli bättre? Hur kan vi tillsammans förbättra förutsättningarna?
14.30 Summering och kaffe
15.00 Avslutning

Vid eventuella frågor eller synpunkter inför mötet tag kontakt med:

Magnus Rudehäll
magnus.rudehall@regionvasterbotten
070 – 608 48 88 eller

Mikael Bergström
mikael.bergstrom@lansstyrelsen.se
070 – 878 82 64.

Varmt välkommen till Lycksele den 12 mars!

Skriv ut
31 januari, 2015 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer