Gå till sidans huvudinnehåll Gå till sidans meny
Kontakt
Lyssna

Aktiviteter

Aktiviteter 2018

Under hösten 2018 och våren 2019 finns många bioekonomiska aktiviteter att se fram emot. Nedan tipsar vi om några utvalda aktiviteter, och de som arrangeras i regi av nätverket.

Workshop Regionala bioekonomiska analyser, 7 november, Stockholm
Analyser har levererats av SCB och vi träffas för att bättre paketera och kommunicera analyserna. Berör främst den grupp som medverkat i framtagandet. För mer information, kontakta Dag Hallén, Region Värmland.

Business from Bioeconomy, 4-5 december, Karlstad
För ökad bioekonomi-samverkan inom Östersjöområdet medverkar nätverket i workshop och debattpanel.

» Mer information

Konferens Skogsstyrelsen, 6-7 december, Stockholm
Två dagar med syfte att inspirera till arbete med skogsprogrammen. Dag 1 ägnas åt jämställdhetsfrågor. Dag 2 fokuserar på nationella och regionala dialoger och strategier för framtidens skog. Konferensen handlar om dialog och samverkan, och att se skogsresurser i regionalt tillväxtperspektiv.

Aktiviteter 2019

Workshop Regionala skogsstrategier, 24 januari, Stockholm
Regioner och Länsstyrelser träffas för att utbyta erfarenheter och framgångsfaktorer i arbetet med Regionala Skogsstrategier. Workshopen arrangeras i samband med Västerbotten på Grand Hôtel.

» Mer information kommer

Nätverksmöte om regionernas arbete med bioekonomi, 9-10 april, Stockholm
Hela nätverket träffas för att utbyta erfarenheter och framgångsfaktorer i det regionala bioekonomiarbetet. Vi formulerar också en gemensam beskrivning av hur regionerna arbetar med bioekonomi och vad regionerna behöver för politiskt stöd för att komma vidare. Dag 2 bjuder vi in företrädare för delegationen för cirkulär ekonomi.

» Mer information kommer

Uppdaterad 1 november, 2018 kl 15:01 av Olivia Collin