Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Grattis FSG Sverige, årets tjänsteföretag vid Alvargalan

Vid Alvargalan i Skellefteå utsåg Region Västerbotten FSG Sverige till årets Tjänsteföretag.

Utmärkelsen ”Årets tjänsteföretag” går till ett företag som visat på nyskapande, samhällsengagemang och som kan kopplas till den regionala innovationsstrategin i Västerbotten. FSG Sverige är ett ledande företag inom sin bransch som nyttjar den senaste tekniken när det gäller avfuktning, hp- torkningar, värmemattor och klimathållning. Företaget är därmed framåtsträvande inom det smarta specialiseringsområdet Teknik och tjänsteutveckling.

Vi vill gratulera FSG Sverige och önska dem fortsatt framgång med företaget, säger Anna Pettersson, regiondirektör vid Region Västerbotten. Den regionala tillväxten går hand i hand med ett levande näringsliv, därför är det väldigt viktigt att vi är med och stöttar och uppmuntrar näringslivet.

I kategorin Årets Tjänsteföretag var även For Events och Gunnar och Gunnar Bygg nominerade.

Nomineringen av FSG Sverige lyder:

Ett miljöteknikföretag inom fukt och sanering med mycket goda resultat på omsättningsutveckling, soliditet och med mycket stark likviditet. De har dessutom fördubblat antalet anställda under de senaste två åren.

Alvargalan är Skellefteås lokala näringslivsgala som årligen uppmärksammar utstickande företag i en rad kategorier. Region Västerbotten är partner till Alvargalan för fjärde året.

För mer information:

Micaela Löwenhöök

Kommunikatör region Västerbotten

070-316 37 01, micaela.lowenhook@regionvasterbotten.se

Skriv ut

20 januari, 2017 |
Micaela Löwenhöök
Micaela Löwenhöök

Kommentarer