Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Hello Future fick pris som bästa tjänsteföretag

Vid Alvargalan i Skellefteå utsåg Region Västerbotten Hello Future till årets tjänsteföretag.
Erik Bergkvist överlämnade utmärkelsen till Elin Tjerngren och Leif Rehnström.
– Om det inte vore svårt att välja årets bästa tjänsteföretag, då vore det för att vi hade för få att välja mellan, men ändå var Hello Future ett självklart val, säger Erik Bergkvist.

Vid Alvargalan i Skellefteå utsåg Region Västerbotten Hello Future till årets tjänsteföretag.
Erik Bergkvist överlämnade utmärkelsen till Elin Tjerngren och Leif Rehnström.

– Om det inte vore svårt att välja årets bästa tjänsteföretag, då vore det för att vi hade för få att välja mellan, men ändå var Hello Future ett självklart val, säger Erik Bergkvist.

Hello Future är en kreativ byrå som tidigt ser möjligheterna med ny teknologi. Med sitt fokus på digital tjänsteutveckling har Hello Future skapat en ny gren i Skellefteås näringsliv. De har hela världen som sitt arbetsfält, men hittar ändå utrymme för sitt stora engagemang i regionala utvecklingsfrågor.

Läs mer på: alvargalan.se

Övriga nominerade var:
Outotec
 – Konsulter inom den allt mer tekniktunga gruv- och anläggningsindustrin som har 165 anställda på plats i Skellefteå. Trots en vikande konjunktur har Outotec i Skellefteå visat bra resultat och varit en stark samarbetspartner till gruvindustrin i norra Sverige.
Autotech Teknikinformation
 – Efter att ha startat i Boliden för snart 25 år sedan finns nu Autotechkontor i sju städer runt om i Sverige. Autotech, som tar fram tekniska manualer och handböcker, är kända för sina lojala och nöjda kunder. Det är en god grund för en fortsatt stabil tillväxt i företaget även under kommande år.

Skriv ut

25 januari, 2014 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer