Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Innovationssluss Västerbotten inviger kreativt rum på Lycksele lasarett

– Det är med stor glädje som vi inviger ett nytt kreativt rum på Lycksele lasarett. Det är det tredje rummet vi har inrett och skapat på länets sjukhus för att uppmuntra personalen till att hålla mer kreativa möten på sin arbetsplats. Det här ett unikt koncept som vi är ensamma om i landet, säger Pernilla Abrahamsson, projektledare för Innovationssluss Västerbotten. Invigningen sker torsdag 29 augusti kl.11-14 på barnmottagningen, Lycksele lasarett.

– Det är med stor glädje som vi inviger ett nytt kreativt rum på Lycksele lasarett. Det är det tredje rummet vi har inrett och skapat på länets sjukhus för att uppmuntra personalen till att hålla mer kreativa möten på sin arbetsplats. Det här ett unikt koncept som vi är ensamma om i landet, säger Pernilla Abrahamsson, projektledare för Innovationssluss Västerbotten.

Tid och plats:  Torsdag 29 augusti kl.11.00-14.00 på Barnmottagningen, Lycksele lasarett. 

Kl.12.00 Bandklippning av Pernilla Abrahamsson, Innovationssluss Västerbotten.

Alla är välkomna att är välkomna att göra avtryck på vår skrivbara vägg. Innovationssluss Västerbotten bjuder på bubbel, kaffe och innovationsbakelse.

Det första kreativa rummet invigdes i augusti 2012 på Norrlands Universitetssjukus och det andra på Skellefteå lasarett i februari 2013.

Fakta Innovationssluss Västerbotten: Innovationssluss Västerbotten vänder sig till idébärare inom hälsa, vård och omsorg. Anställda inom Västerbottens läns landsting, Umeå kommun eller Skellefteå kommun har möjlighet att få hjälp med att utveckla sin idé till en färdig produkt eller tjänst. Projektet är även en kontaktnod för företag som vill testa sina produkter och underlätta introduktionen av innovationer i vården. Finansiärer till projektet är Region Västerbotten, Vinnova, Västerbottens läns landsting, Umeå kommun och Skellefteå kommun. Läs mer: www.innovationssluss.se

För mer information:

Pernilla Abrahamsson, projektledare Innovationssluss Västerbotten Mobil: 072-735 70 60
pernilla.abrahamsson@regionvasterbotten.se

Pressinformation:

Ingela Hjulfors Berg, kommunikatör, Region Västerbotten, 070-231 93 22, ingela.hjulforsberg@regionvasterbotten.se

Skriv ut

28 augusti, 2013 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer