Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt

Petra Pihl, projektledare för projektet Företagsam kvinna i Tornedalen workshop med nätverkande på Facebook tillsammans med komikern från Piteå, Åsa Persson.

Lyssna

Mer affärer med nätverkande på nätet

Petra Pihl, projektledare för projektet Företagsam kvinna i Tornedalen genomför idén att använda nätverkande på Facebook direkt på konferensen. Hon har sett både nyttan och intresset genom den Facebook-sida med företagare som hon administrerar i Tornedalen.
Se foton från nätverkande på Facebook från konferensen Företagande på lika villkor på: www.facebook.se/regionvasterbotten

Petra Pihl från Sverigefinska folkhögskolan i Haparanda och projektledare för projektet Företagsam kvinna i Tornedalen har kommit med idén att använda nätverkande på Facebook direkt på konferensen. Hon har sett både nyttan och intresset genom den Facebook-sida med företagare som hon administrerar i Tornedalen.

– Där samverkar vi om gemensamma säljningstillfällen, marknader och man peppar varandra och ger feedback. Om tre kommuner kan samverka så bra och samlat så här kan vi ta chansen att dra igång ett nätverk för hela norra Sverige, berättar Petra Pihl.

Vad Petra Pihl vet så har den här formen av kombinerat nätverkande i verkligenheten genom Facebook aldrig prövats.
Jag tycker det här ger en möjlighet att förlänga det nätverk man fysiskt etablerar vid en konferens. Kontakter som ibland går förlorade när man kommer hem.

Hon tycker att konferenser om företagande alltid ska innehålla en timme nätverkande på Facebook.
– Genom att fortsätta kan vi utveckla samtalet och vidga frågorna. Ju fler användare vi blir ju mer naturligt blir det att medverka i nätverkande på nätet, säger Petra Pihl.

Skriv ut

16 november, 2012 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer