Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt

Niklas Jonsson, ny vd för Almi nord.

Lyssna

Niklas Jonsson, Piteå, blir ny VD för Almi Nord

Vi har efter en noggrann rekryteringsprocess med många kvalificerade sökande idag glädjen att kunna presentera vår nye vd, säger Folke Spegel, styrelseordförande i Almi Nord.

Vi har efter en noggrann rekryteringsprocess med många kvalificerade sökande idag glädjen att kunna presentera vår nye vd, säger Folke Spegel, styrelseordförande i Almi Nord.
Niklas Jonsson har efter sin skidkarriär och studier arbetat i ledande ställning i bank. Han har visat stort ledarskap och förmåga att utveckla de verksamheter han ansvarat för. Vi ser fram emot att Niklas Jonsson tar stafettpinnen och bygger vidare på ett Almi i ständig utveckling till nytta för regionens företag.

Efter sammanslagningen av Almi-bolagen i Norr och Västerbotten har Sten-Anders Gustavsson, tidigare vd i Almi Västerbotten, på ett förtjänstfullt sätt lett arbetet med att bygga en gemensam organisation i norra regionen för rådgivning och finansiering i företags olika skeden. Sten-Anders Gustavsson går till sommaren i pension efter 15 år som vd i Almi.

Niklas Jonsson kommer officiellt att tillträda den 1:a augusti men har en överenskommelse med sin arbetsgivare (SEB i Luleå/Gällivare där han är kontorschef) att kunna frånvara vid vissa tillfällen för att börja sätta sig in i sitt nya arbete under maj och juni.
– Jag kommer snarast att tillsammans med Folke Spegel att lägga upp en plan där vi söker lägga in aktiviteter som vi gärna ser att han kan delta i. Detta är den sanna glädjens dag för mig personligen, det känns suveränt att kunna lämna över till en dokumenterad toppkraft. Jag är övertygad om att Niklas Jonsson kommer tillföra stor inspiration och utveckling till bolagets alla delar och att ni, tillsammans med honom, på ett förtjänstfullt sätt kommer leverera ännu större nytta för våra kunder, säger Sten-Anders Gustavsson

Grattis till oss alla !!!!

Med vänliga hälsningar,

Sten-Anders Gustafsson, VD

ALMI Företagspartner Nord AB

Tel dir: 070-6977983

Skriv ut

1 maj, 2013 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer