Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Välkommen till internationell näringslivskonferens om bioekonomi i Karlstad 4-5 december

Unik möjlighet till affärscoachning och matchmaking inom Bioekonomi

Registrering är nu öppen till den internationella konferensen ”BUSINESS FROM BIOECONOMY” 4-5 december i Karlstad. Evenemanget ger en plattform för att förbättra nya samarbeten, hitta nya partners, utveckla verksamhet i bioekonomin och underlätta internationellt kunskapsutbyte på området. Du får därmed stora möjligheter att knyta nya affärskontakter för att stärka och bygga upp nya samarbeten och partnerskap.

Evenemang riktar sig till näringslivet, forskare och bioekonomiska utvecklare i Östersjöregionen.

Under dagarna finns möjlighet att lyssna till företagsfall, god praxis från Östersjöregionen samt delta i två tematiska workshops som fokuserar på biobaserade material och biobränslen, för att diskutera konkreta utmaningar och stärka nytt samarbete och partnerskap.

Unik möjlighet till affärscoachning och matchmaking
Evenemanget erbjuder affärscoaching för bioekonomi företag och möjlighet att visa upp ditt projekt, organisation eller företag på utställningen på eventet. Mer information om affärscoaching och utställningsmöjligheter hittar ni i anmälningsblanketten.

4 skäl att delta på eventet ’BUSINESS FROM BIOECONOMY’

  1. Affärscoaching

Evenemanget ger en unik möjlighet för företag och nystartade företag att ta emot individuell affärscoaching skräddarsydd för ditt företag för att hjälpa ditt företag att växa, exportera, utveckla din affärsidé, förbättra verksamheten och hitta partners utomlands.

  1. Speed-dating och nätverk

Evenemanget ger också möjlighet till nätverk med potentiella affärspartners, hitta nya samarbetsmöjligheter genom de snabbdags- och workshops som anordnas under evenemanget.

  1. Lär dig pitcha din idé

Evenemanget ger möjlighet till nystartade företag och företag att provpitcha och få värdefull feed-back från våra fyra kvalificerade affärscoachers.

  1. Marknadsför ditt företag eller projekt

Om du vill marknadsföra ditt eget företag eller projekt på evenemanget, är detta ett utmärkt tillfälle att visa vid evenemanget för att nå ut till potentiella partners och få synlighet.

 

Deltagande i evenemanget och företagscoaching är gratis!

Vänligen registrera dig för evenemanget här fram till november 11, 2018

 

Program och annan information om näringslivskonferens om bioekonomi: www.regionvarmland.se/event/business-from-bioeconomy

Vid frågor för detta event, vänligen kontakta marta.bahta@regionvasterbotten.se

Eventet organiseras av Interreg-projektet BSR Stars S3, som Region Västerbotten är partner i och en del av regionens internationella Smart Specialiserings arbete.

Skriv ut

25 oktober, 2018 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer