Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Var med och påverka morgondagens innovativa Västerbotten 2/2 2012

Hur kan vi stimulera ett innovativt samhälle här i norr och vad är vårt bidrag till ett strategiskt innovationsarbete i Sverige och Europa? Innovationer som ett sätt att hantera morgondagens utmaningar med tillväxt, sysselsättning och välfärd. Med vår innovationskraft kan vi bli en del av det som ska utveckla Sverige och Europa. Den Nationella Innovationsstrategin […]

Hur kan vi stimulera ett innovativt samhälle här i norr och vad är vårt bidrag till ett strategiskt innovationsarbete i Sverige och Europa? Innovationer som ett sätt att hantera morgondagens utmaningar med tillväxt, sysselsättning och välfärd. Med vår innovationskraft kan vi bli en del av det som ska utveckla Sverige och Europa.

Den Nationella Innovationsstrategin kommer att beslutas av Riksdagen i slutet av 2012. Av det skälet genomförs i början av året ett antal regionala dialogmöten runt om i landet. För Norr- och Västerbottens del genomförs ett sådant möte Torsdag den 2 Februari 2012 vid Campus i Skellefteå.

Inbjudare är Näringsdepartementet, Region Västerbotten och Länsstyrelsen i Norrbottens län.

Syftet är att ge inspel till den nationella strategin samtidigt som vi själva får möjlighet att diskutera hur vi i Norra Sverige kan bli ännu mera innovativa.

Kontakt

Anders Almberg

Strateg Näringsliv och innovation
Mobile: +46 (0)70 696 83 01
Email: anders.almberg@regionvasterbotten.se

Skriv ut

12 januari, 2012 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Bilagor

Kommentarer