Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Dags att hylla Lyckseles näringsliv

Region Västerbotten blir medarrangör av Guldkalaset- Lyckseles stora näringslivsfest. Region Västerbotten kommer finnas representerad i juryn och delar även ut pris till årets hållbarhetsföretag.

Region Västerbotten går in som medarrangör av Guldkalaset- Lyckseles stora näringslivsfest som hålls den 21 november.

Vi går in som medarrangörer i Guldkalaset för att vi tycker det är viktigt att uppmuntra näringslivsutveckling i inlandet, säger Thomas Hartman, kommunikationschef vid Region Västerbotten.

Guldkalaset arrangeras i Lycksele sedan 2011 och är ett evenemang där lokala företagare hyllas och prisas för idéer, mod och hårt arbete. Under näringslivsfesten utses vinnare i kategorierna Årets företagare, årets butik, årets export/importföretag, årets tillväxtföretag, årets mediapris, årets microföretag, årets Guldklimp och årets hållbarhetsföretag. Anna Lassinantti, biträdande regiondirektör, deltar i juryarbetet för utmärkelserna. Region Västerbotten delar även ut priset i kategorin Årets hållbarhetsföretag.

Priset årets hållbarhetsföretag tilldelas det Lyckseleföretag som genom medvetet arbete med hälso-, miljö- eller jämställdhetsfrågor byggt en stabil grund för långsiktigt bestående verksamhet.

– Hållbarhetsaspekten i företagande är viktig för Region Västerbotten. Det är just långsiktiga faktorer som hälsa, miljö och jämställdhet som vi bestämt anser driver tillväxten i regionen framåt. Det känns därmed lämpligt att vi delar ut priset i kategorin, menar Thomas Hartman.

Guldkalaset innefattar ett dags- och kvällsprogram. På dagsprogrammet erbjuds deltagare kostnadsfritt att lyssna till föreläsningar. Under kvällen hålls en middag med underhållning och prisutdelningsceremoni. Konferencier för året är Åsa Ivarsdotter.

Läs mer om Guldkalaset här.

För mer information:

Thomas Hartman

Kommunikationschef Region Västerbotten

070- 666 49 95

thomas.hartman@regionvasterbotten.se

Presskontakt:

Micaela Molin

Kommunikatör Region Västerbotten

070- 316 37 01

micaela.molin@regionvasterbotten.se

Skriv ut

7 oktober, 2014 |
Micaela Löwenhöök
Micaela Löwenhöök

Kommentarer