Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Region Västerbotten inviger Skellefteåkontor

Onsdagen den 9 september invigs Region Västerbottens nya skellefteåkontor.

Onsdagen den 9 september invigs Region Västerbottens nya Skellefteåkontor.

Kontoret samlar anställda i Region Västerbotten som tidigare suttit utspridda i Skellefteå. Totalt finns fem medarbetare på kontoret samt arbetsplatser för projektanställda och personal som tillfälligt vistas Skellefteå.

– Det är jätteroligt att få öppna ett nytt kontor i Skellefteå, säger Anna Pettersson, regiondirektör vid Region Västerbotten. Nu samlar vi större delen av personalstyrkan i Skellefteå till samma kontor och skapar samtidigt en mötesplats för aktörer som verkar för regionens utveckling.

I de nya lokalerna finns förutom arbetsplatser en möteslokal där möten inom Region Västerbottens verksamhet kommer förläggas. Mötesrummet har tilldelats namnet Guldet.

Invigningen av det nya kontoret sker onsdagen den 9 september kl. 13.30 med en ceremoniell bandklippning till det nya mötesrummet Guldet. Kontoret har öppet hus mellan 13.00-15.00.

Pressen välkomnas att delta vid invigningen där regiondirektör Anna Pettersson, regionråd Erik Bergkvist (S) och vice regionstyrelseordförande Tomas Mörtsell (C) närvarar.

Det nya kontoret finns på Stationsgatan 13, Skellefteå.

För mer information:

Anna Pettersson, regiondirektör, 070-397 68 84, anna.pettersson@regionvasterbottens.se

Presskontakt

Micaela Löwenhöök

Kommunikatör

070-316 37 01

micaela.lowenhook@regionvasterbotten.se

Skriv ut

7 september, 2015 |
Micaela Löwenhöök
Micaela Löwenhöök

Kommentarer