Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Region Västerbotten utsedda till Årets nyhetsrum

Region Västerbotten har vunnit kategorin Offentlig sektor och ideella organisationer i tävlingen Årets nyhetsrum som arrangeras av nyhetsportalen MyNewsdesk.

På torsdagen vann Region Västerbotten kategorin Offentlig sektor och ideella organisationer i tävlingen Årets nyhetsrum som arrangeras av nyhetsportalen MyNewsdesk.

– Vi är väldigt stolta, säger Thomas Hartman, kommunikationschef vid Region Västerbotten. Det här är ett bevis på ett hårt och väl fungerade lagarbete.

För sjunde året i rad arrangerar Mynewsdesk tävlingen Årets Nyhetsrum. Tanken med tävlingen är att uppmuntra organisationer och företag att arbeta ännu bättre i sina nyhetsrum och lyfta fram de som arbetat på bästa sätt.

Region Västerbotten jobbar aktivt med att berätta om händelser i länet. Region Västerbottens webbplats fungerar som en nyhetsportal där besökaren utöver fakta om verksamheter och projekt även finner pressmeddelanden, debatter, krönikor, webbTV, fotografier och mycket mer.

– Ett stort tack ska riktas till all personal vid Region Västerbotten, där alla ställer sig bakom ett utåtriktat och transparant arbete, säger Thomas Hartman. Det märks att kommunikation är viktigt för kollegorna på Region Västerbotten, alla är med och bidrar på sitt sätt.

Motiveringen lyder:

Vinnaren bjuder sin publik på ett jämt flöde av intressant innehåll och har samtidigt ett tydligt SEO-tänk i rubriksättningen. De lyckas även guida sina läsare till rätt person för rätt fråga genom sitt strukturerade nyhetsrumsarbete.

Övriga nominerade i kategorin Offentlig sektor och ideella organisationer var Djurens rätt och Childhood.

För mer information:

Thomas Hartman, 070-666 49 95, thomas.hartman@regionvasterbotten.se

Micaela Löwenhöök

Kommunikatör

070-316 37 01, micaela.lowenhook@regionvasterbotten.se

Skriv ut

28 januari, 2016 |
Micaela Löwenhöök
Micaela Löwenhöök

Kommentarer