Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Gruvindustrin bör bekosta gruvsanering

Erik Bergkvist - regionstyrelsens ordförande (S), Region Västerbotten

Lyssna

Rekrytering efter kompetens och placeringsort

– Vi ser ständigt över Region Västerbottens verksamhet och rekryterar människor efter kompetens och lämplig placeringsort, säger Erik Bergkvist (S)

– Vi ser ständigt över Region Västerbottens verksamhet och rekryterar människor efter kompetens och lämplig placeringsort, säger Erik Bergkvist (S), regionstyrelsens ordförande, Region Västerbotten.
Kommunstyrelsens AU i Skellefteå har idag behandlat en motion från Folkpartiets fullmäktigegrupp om att tjänster knutna till Region Västerbotten fördelas över länets regionala yta och en översyn av beslutsprocesserna.

Kommunstyrelsens AU i Skellefteå föreslår fullmäktige att ge kommunstyrelen i uppdrag att hos Region Västerbotten initiera ett utvecklingsarbete när det gäller regionförbundets organisation och arbetsformer.

– En nedläggning av Region Västerbotten innebär att de människor som nu arbetar i RV återgår till att arbeta för Landstinget, Länsstyrelse eller Kommunförbund, vilket jag har svårt att tro att motionären vill. Den frågan har inte heller kommunstyrelsens AU i Skellefteå behandlat, säger Erik Bergkvist(S), regionstyrelsens ordförande, Region Västerbotten.

För mer information:
Erik Bergkvist (S), regionstyrelsens ordförande, Region Västerbotten, 070 618 68 55

Presskontakt:
Mariann Holmberg, kommunikatör, Region Västerbotten, 072 222 73 43

Skriv ut

21 augusti, 2012 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer