Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Samarbetsavtal för stärkta affärskontakter mellan Skellefteå och Umeå

Två dagars företagsmässa och seminarier avrundas 27 oktober med ett samarbetsavtal för ännu mer och bättre affärskontakter mellan Skellefteå och Umeå.

Två dagars företagsmässa och seminarier avrundas 27 oktober med ett samarbetsavtal för ännu mer och bättre affärskontakter mellan Skellefteå och Umeå.
– Mer samarbete för utvecklat företagande är bra och sen tror jag att Norrbotniabanan kommer bygga bort de 14 mil som ibland uppfattas som ett hinder, säger Erik Bergkvist (S), regionstyrelsens ordförande, Region Västerbotten.

– Vi måste ha mer affärssamarbete mellan Umeå och Skellefteå, säger Lars Koverberg, affärsman och mässgeneral för Norrlands Expo i Umeå den 26 och 27 oktober.
Två dagars mässa och seminarier med affärskontakter avrundas torsdagen den 27 oktober med undertecknande av ett samarbetsavtal för ännu mer och bättre affärskontakter mellan Skellefteå och Umeå. Olika företagskulturer ska överbryggas och Lars Koverberg tror att ett utökat samarbete kan få fart på affärerna därmed leda till flera jobb.
Regionstyrelsens ordförande Erik Bergkvist (S) deltar i ceremonin för bättre affärskontakter.
– Mer samarbete för utvecklat företagande är bra och sen tror jag att Norrbotniabanan kommer bygga bort de 14 mil som ibland uppfattas som ett hinder, säger Erik Bergkvist (S).

Samarbetskontraktet undertecknas torsdag den 27 oktober klockan 13.15 på Nolia i Umeå.
För Skellefteå deltar Harriet Classon (S) ledande kommunpolitiker
För Umeå deltar Åsa Ögren (S), ledande kommunpolitiker

För frågor om Norlands Expo:
Lars Koverberg, affärsman och mässgeneral,lars.koverberg@norrlandsexpo.com, 070 556 56 11

Kontakt:
Erik Bergkvist (S), regionstyrelsens ordförande, Region Västerbotten,erik.bergkvist@regionvasterbotten.se, 070 618 68 55

Presskontakt:
Mariann Holmberg, kommunikatör, Region Västerbotten,mariann.holmberg@regionvasterbotten.se, 072 222 73 43

Skriv ut

27 oktober, 2011 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer