Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Thomas Hartman kommunikationschef för Region Västerbotten

Thomas Hartman har utsetts till kommunikationschef för Region Västerbotten. Thomas tillträder den nya tjänsten i början av maj.

Thomas Hartman har utsetts till kommunikationschef för Region Västerbotten. Thomas har jobbat som kommunikatör på regionförbundet och före det som politisk sekreterare för den socialdemokratiska landstingsgruppen i Västerbotten. Thomas tillträder den nya tjänsten i början av maj.

– Thomas har en gedigen erfarenhet av strategiskt kommunikation i allmänhet och opinionsbildning i synnerhet. Han är mycket initierad inom både gamla och nya medier och har dessutom ett mycket brett kontaktnät både regionalt, nationellt och internationellt som vi kommer att ha stor nytta av i vårt lobbyarbete. Vi är därför väldigt glada över att ha rekryterat Thomas Hartman som kommunikationschef. säger Peter Hedman, Regiondirektör för Region Västerbotten.

– Jag är oerhört glad över möjligheten att få arbeta med kommunikationen inom och från en sådan spännande organisation. Region Västerbotten är en dynamisk utvecklingsmotor i ständig utveckling. Bland annat krävs ett strategiskt arbete för stärkt närvaro i webb och sociala medier, varumärkespositionering, och utvecklad opinionsbildning säger Thomas Hartman.

Thomas Hartman har sedan slutet av förra året jobbat med att utveckla Region Västerbottens strategiska kommunikation och har före det bland annat arbetat med kommunikationsfrågor åt tre landstingsstyrelseordföranden, som pressekreterare på Utrikesdepartementet, som regionchef och som marknadsförare med sponsring som huvudinriktning. Arbetsgivare och fackliga organisationer var helt eniga i sitt beslut.

För ytterligare kommentarer med anledning av detta pressmeddelande kontakta regiondirektör Peter Hedman 070-696 83 08 eller Thomas Hartman 070-666 49 95

Skriv ut

9 maj, 2011 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer