Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Västerbottensbloggare sökes till Almedalsveckan! – Ansök senast 22 april

Är du intresserad av att delta som bloggare under Almedalsveckan och förmedla din bild av evenemanget till övriga länsbor?

Är du intresserad av att delta som bloggare under Almedalsveckan och förmedla din bild av evenemanget till övriga länsbor? Region Västerbotten har två bloggpass att erbjuda.

Du får under Almedalsveckan chansen att lyssna till aktuella debatter om Sveriges framtid samt på de seminarier som Region Västerbotten arrangerar under veckan kring Norrbotniabanan, transportinfrastruktur, Innovationsslussen, kreativa näringar, Umeå 2014 och mycket mera.

I bloggpassen ingår resa, boende, halvpension och bloggplats med internet på Visby Börs från söndag 1 juli till onsdag 4 juli 2012.

För att bloggpassen ska gå till rätt person så har vi några önskemål:

… Du bloggar helst på en egen blogg.

… Du bloggar om samhälle, kultur eller företagande.

… Du bloggar regelbundet.

… Du skriver minst tre inlägg från Almedalen.

… Du är skriven i Västerbotten.

Skicka ett kort ansökningsbrev och berätta varför du vill blogga från Almedalsveckan, bifoga exempel på tre av dina bästa texter och en av dina sämsta texter. Berätta också gärna kort varför du tycker texterna är bra och inte.

Vi vill ha din ansökan senast 22 april, skicka den via mejl till vår kommunikatör Ingela Hjulfors Berg ingela.hjulforsberg@regionvasterbotten.seDen här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

För mer information kontakta:

Thomas Hartman, Kommunikationschef, Tel: 070-666 49 95,thomas.hartman@regionvasterbotten.seDen här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Presskontakt:

Ingela Hjulfors Berg, Kommunikatör, Tel: 070-231 93 22,ingela.hjulforsberg@regionvasterbotten.se

Skriv ut

29 mars, 2012 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer