Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Vem vet mest om Västerbotten Lappland?

Hur mycket vet du om Västerbotten Lappland? Och hur snabbt kan du svara?

Pressmeddelande VästerbottensTurism 2011-06-16

Hur mycket vet du om Västerbotten Lappland? Och hur snabbt kan du svara? Just nu pågår VM (Västerbottensmästerskapen) i frågesport för fullt på vasterbotten.net.

Västerbotten Lappland är rikt på erfarenheter, historia, personligheter, kulturhändelser, idrottsklubbar, popmusik, jazz, film, litteratur, besöksmål, vildmark och mycket annat. Allt som har med Västerbotten Lappland att göra dyker upp i VM i frågesport. Men det räcker inte med att du är allmänbildad och kan svaren för att vinna, du måste kunna svara snabbt också.

– Ett kul upplägg där man på ett enkelt och tävlingsinriktat sätt kan testa sin allmänbildning om Västerbotten Lappland, säger Ulf Figaro, på VästerbottensTurism.

Den som går in på vasterbotten.net och tävlar får svara på tio slumpmässigt framplockade frågor. Vinner hela tävlingen gör den som lyckas svara rätt på de tio frågorna på kortast möjliga tid.

– Vi har stor aktivitetet på tävlingssidan och många är imponerande snabba, många ligger på runt 30 sekunder på 10 frågor, säger Ulf Figaro.

Tävlingen pågår fram till midsommar och vinnaren kan, förutom att titulera sig Västerbottensmästare, även se fram emot ett vandringspaket för två i den storslagna fjällmiljön i Saxnäs.

För mer information:

Ulf Figaro, VästerbottensTurism, 070-350 73 67,ulf.figaro@regionvasterbotten.se

Läs mer på www.vasterbotten.net

VästerbottensTurism är en del av Region Västerbotten.

Skriv ut

16 juni, 2011 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer