Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Flera nya tjänster ute hos Region Västerbotten

Just nu annonserar vi ut fyra olika lediga tjänster här på Region Västerbotten.

Just nu annonserar vi ut fyra olika lediga tjänster här på Region Västerbotten. Tjänsterna är Chef för MediaCenter, Projektkoordinator för Film i Västerbotten, vik Projektcontroller samt vik Strateg inom miljö, energi och klimat.

Chef för MediaCenter

Denna tjänst är tillsvidare och på heltid. De verksamheter tjänsten gäller är MediaCenter som arbetar med pedagogisk utveckling med hjälp av IT, media och kultur i skolan. Mediacenter ger en möjlighet för skolan i länet att följa den tekniska och pedagogiska utvecklingen, men också att uppfylla krav från läroplan och andra styrdokument. Infomix arbetar utifrån riksdagens handikappolitiska mål och i samverkan med myndigheten Handisam. Infomix gör medlemmarnas information tillgänglig genom att bearbeta information till lättläst, klarspråk, ljud och punktskrift, samt att producera teckenspråksfilm.

Projektkoordinator för Film i Västerbotten

Nu söker Region Västerbotten och Film i Västerbotten,under förutsättning att nödvändiga beslut fattas: Projektkoordinator Tjänsten är en visstidsanställning på 75% under 1 år med möjlighet till förlängning med start  oktober månad 2011.

Projektcontroller

Denna tjänsten är ett vikariat, heltid, till och med 30 juni 2014. Den verksamhet där tjänsten är placerad är Enheten för administration och ekonomi som hanterar Region Västerbottens egna projekt för regional tillväxt.

Strateg inom miljö, energi och klimat

Denna tjänst, som finns inom enheten Näringsliv och samhällsbyggnad, är ett vikariat och gäller 100 % under perioden 2011-09-05 – 2012-01-20 med möjlighet till förlängning.

Sista ansökningsdag för alla tjänsterna är den 19 september.

Skriv ut

5 september, 2011 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer