Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Micaela Molin ny kommunikatör för Region Västerbotten i Skellefteå

Region Västerbotten rekryterar Micaela Molin, Solna som ny kommunikatör med ansvar för regional opinionsbildning. Tjänsten är placerad i Skellefteå.

Region Västerbotten rekryterar Micaela Molin, Solna som ny kommunikatör med ansvar för regional opinionsbildning. Rekryteringen är en strategisk satsning för att stärka Region Västerbottens arbete med opinionsbildning. Tjänsten är placerad i Skellefteå.

Micaela Molin, 26 år, är född och uppvuxen i Umeå. Hon kommer närmast från en tjänst som politisk sekreterare för Moderaterna i Upplands Väsby. Tidigare har Micaela bland annat jobbat regionalt för Moderaterna i Dalarna. Hon har studerat pol.magprogrammet och har haft politiska förtroendeuppdrag för Moderaterna i Solna.

– Det känns väldigt roligt att få jobba med Region Västerbotten och den regionala utvecklingen, säger Micaela Molin och fortsätter – Västerbotten är ett fantastiskt län med många engagerade människor i allt från turism, kultur, akademi och näringsliv. Det ska bli spännande att få jobba med nya arenor för dialog och bidra till att ge utrymme för aktörer och berättelser som traditionellt sett inte får plats i opinionsbildningen.

Thomas Hartman, kommunikationschef vid Region Västerbotten, är mycket nöjd över rekryteringen.

– Micaela har intressant erfarenhet av att jobba med kommunikation i olika kanaler som event, sociala medier och opinionsbildning. Hon har också förankring i sitt samhällsengagemang. Sammantaget har hon mycket att bidra med i kommunikationen kring Västerbottens utveckling och utmaningar. Att duktiga personer söker sig tillbaka till länet är dessutom positivt, det bidrar till utveckling och tillväxt, menar Thomas Hartman.

Micaela Molin tillträder tjänsten den 1 januari och kommer att vara placerad i Skellefteå.

– Det är viktigt att Region Västerbotten arbetar för hela länet. Vi har valt att lägga tjänsten i Skellefteå för att öka vår närvaro i länets norra delar, säger Thomas Hartman.

Bakom rekryteringen står en enig rekryteringsgrupp.

Presskontakt:

Thomas Hartman
070-666 49 95
thomas.hartman@regionvasterbotten.se

Skriv ut

22 november, 2013 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer