Gå till sidans huvudinnehåll Gå till sidans meny
Kontakt
Lyssna

Projekthandläggare

Region Västerbotten är den samhällsorganisation som har det regionala utvecklingsansvaret i Västerbottens län. Med landstinget och länets alla 15 kommuner som medlemmar och nära samarbete med andra parter inom och utanför regionen skapas utvecklingskraft för att göra regionen till en ännu bättre plats att bo, leva och verka i. 
Region Västerbotten finansierar projekt som bidrar till att realisera målen i den regionala tillväxtpolitiken. Det är till stor del projekten som ska omvandla strategier och insatsområden i den regionala utvecklingsplaneringen till faktiska resultat. 
Nu söker Region Västerbotten: 

Projekthandläggare

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, tillträde från och med 2013-01-01 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Umeå 
Arbetsuppgifter 
I arbetsuppgifterna ingår att bereda ansökningar om projektmedel och pröva dem utifrån urvalskriterier och styrdokument. Du ska känna till och kunna informera om relevanta program och strategier och vara föredragande i beslut. Som projekthandläggare arbetar du även med uppföljningar av projekt samt granskar rekvisitioner och beslutar om utbetalningar. Som projekthandläggare kommer du att ha en viktig roll i arbetet med att utveckla beredningsarbete och att bistå projektägare och projektsökanden med råd och information. 
Tjänsten är organisatoriskt placerad inom enheten finansiering och projektstöd. Enheten leds av en enhetschef och består för närvarande av sju medarbetare. 

Kvalifikationer

Du ska ha en akademisk examen eller motsvarande erfarenheter inom samhällsvetenskap, statskunskap eller ekonomi. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av att arbeta med projektfinansiering och regional utveckling, har god förmåga till konstruktivt samarbete, är organiserad och strukturerad. Du har också insikt i hur politiskt styrda organisationer fungerar. Kännedom om ärendehanteringssystem är meriterande. 
Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt datorvana. Du förväntas kunna arbeta självständigt, men även ha en god samarbetsförmåga då arbetet innebär att du kommunicerar med ett stort antal personer. Du är initiativrik och vill bidra till att utveckla och förbättra verksamheten. Du måste ha förmåga att snabbt sätta dig in i frågor, prioritera och hålla ordning på flera saker samtidigt. 
Vi arbetar i en miljö som ofta präglas av ett högt arbetstempo så stresstålighet och flexibelt tankesätt är därför nödvändigt. 
Övrigt: Tjänsten är organisatoriskt placerad inom enheten för finansiering och projektstöd. Enheten leds av en chef och består för närvarande av sju medarbetare.

För ytterligare information om vår verksamhet se: www.regionvasterbotten.se.

Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare

Heltid

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid

Tillträde

2013-01-01 eller enligt överenskommelse

Lön

Fast lön

Kontaktpersoner

Frågor besvaras av enhetschef Katarina Molin tfn 070 – 342 72 34 .

Fackliga kontaktpersoner

Gunilla Brinck, SACO 070-3276777
Bella Lawson, Vision 070-6767273,bella.lawson@regionvasterbotten.se

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2012-12-05

Ansökan skickas till 
Ansökan skall vara Region Västerbotten tillhanda senast 5 december 2012 via post, Box 443, 901 09 Umeå eller via e-postregionforbundet@regionvasterbotten.se.

 

Vi tar emot ansökan via e-post: regionforbundet@regionvasterbotten.se

Uppdaterad 28 mars, 2015 kl 6:05 av Jörgen Boström