Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Presentation av FoU panelen

Gemensamt för oss 16 (3 män 13 kvinnor) medlemmar i FoU-panelen är den grundläggande utbildningen i forskningsmetodik (länk till kursplanen) och vårt intresse för forsknings och utvecklingsfrågor i inom det socialpsykiatriska fältet.

Gemensamt för oss 16 (3 män 13 kvinnor) medlemmar i FoU-panelen är den grundläggande utbildningen i forskningsmetodik (länk till kursplanen) och vårt intresse för forsknings och utvecklingsfrågor i inom det socialpsykiatriska fältet. Vi besitter sammantaget en mycket bred erfarenhet av psykisk ohälsa och funktionsnedsättning och av möten med samhällets olika vård och stödsystem antingen i egenskap av patient/brukare eller som anhörig. Många av oss har helt eller delvis återhämtat sig från sin psykiska ohälsa.

Därtill finns i vår grupp en bred formell kompetens inom en rad områden som kan härledas till våra yrkesutbildningar och yrkesliv. Bland annat kan nämnas beteendevetare, boendestödjare, undersköterska, utbildare, företagare, projektsamordnare, brukarinflytandesamordnare och skribent.

Vårt intressepolitiska arbete exponeras i medlemskap och i vissa fall förtroendeuppdrag inom föreningar som ANANKE, Attention, Astma-allergiföreningen, Schizofreniförbundet, RSMH och GAMIAN- Europé.

Vill ni diskutera ett projekt eller har ni frågor så besvarar vi gärna dem via vår panelensamordnare Karl-Anton Forsberg

Skriv ut

18 januari, 2010 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer