Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Hjärnkolls manifestationer om psykisk ohälsa

Kom och delta du också och - gör skillnad!

Kom och delta du också och – gör skillnad!

 

Umeå, Kärnhuset, 3 maj, kl 11.30 – 14.00 Gör skillnad – Våga prata om psykisk ohälsa!
Kom och luncha och manifestera! Inbjudna gäster är personer med egen erfarenhet av psykisk ohälsa och lokala kändisar, politiker och journalister. Hjärnkolls referensgrupp i Umeå i samverkan med studieförbundet Vuxenskolan arrangerar.

Kontaktperson: Eivor Näslund, initiativtagare och Hjärnkolls ambassadör, mobil 070-654 1378 eller 070-5930236, e-post: eivor_naslund@hotmail.com

Dorotea, Psykiatriska dagverksamheten, Träffpunkten i 4 maj, kl 13.00
och Medborgarhuset, 4 maj, kl 18.00

Ambassadörer i kampanjen Hjärnkoll bjuder in lokala nämndemän, chefer och personalansvariga till psykiatriska dagverksamheten Träffpunkten. Där bjuder de på fika och pratar om opinionsundersökningarna om svenskars attityder till psykisk ohälsa.

Kl 18.00 är det för allmänheten på Medborgarhuset, där berättar 3 ambassadörer från Dorotea och Storuman sin historia och om deras uppdrag i kampanjen Hjärnkoll.
Hjärnkolls ambassadörer i Dorotea och Storuman bjuder på fika och delar ut ballonger med texten Våga prata om psykisk ohälsa. Lokala chefer, politiker och journalister kommer att delta. Kom till Centrum och gör skillnad!

Kontaktperson: Denise Nilsson, initiativtagare och Hjärnkolls ambassadör, mobil: 073-846 91 32, e-post: denisenilsson.dorotea@gmail.com
Skellefteå manifestation på torget, 22 juni kl 11.00 – 14.00

Gruppen bjuder på fika, underhållning och information på torget i Skellefteå. Hjälp till att sticka hål på myter genom pilkastning på Hjärnkolls mytballonger.

Kontaktperson: Hans Erixon, initiativtagare och Hjärnkolls ambassadör, telefon 0910-161 01, e-post hanserixon@hotmail.com

Se vad som händer i övriga Severige 

Skriv ut

23 april, 2011 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer