Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Välbesökt temadag om attityder i Lycksele

Dagen inleddes av Egil Sjögren, Socialpsykistriskt kunskapscentrum, som hade anordnat dagen och sedan tog kampanjledaren i Västerbotten, Marjet Gustavsson vid och berättade om hur kampanjen ser ut i Västerbotten. Ambassadören Hulda Sandelin delade med sig av sina erfarenheter och fångade åhörarna med fakta, myter och sanningar kring psykisk ohälsa. Dagen avslutades med Birgitta Öhlund, BISAM och […]

Dagen inleddes av Egil Sjögren, Socialpsykistriskt kunskapscentrum, som hade anordnat dagen och sedan tog kampanjledaren i Västerbotten, Marjet Gustavsson vid och berättade om hur kampanjen ser ut i Västerbotten. Ambassadören Hulda Sandelin delade med sig av sina erfarenheter och fångade åhörarna med fakta, myter och sanningar kring psykisk ohälsa.

Dagen avslutades med Birgitta Öhlund, BISAM och verksam på Föreningarnas hus, som på ett levande sätt delade med sig av sitt arbete inom brukarinflytande. Hon gav också en glädjande bild av Föreningarnas hus som en blomstrande verksamhet både för medlemmarna i föreningarna och för Skellefteå.

Skriv ut

7 april, 2010 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer