Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Kan en tallriksmodell påverka din psykiska hälsa?

Tallriksmodellen för hjärnan, en teori om hur vi kan hjälpa hjärnan på bästa sätt presenteras av Åsa Forssell, projektledare för Psykisk hälsa i fokus, den 7 maj på Föreningarnas hus i Skellefteå.

Hon vill ge hjärnan bra förutsättningar att vara så vaken, flexibel och fokuserad som den behöver för att vi ska känna välbefinnande i vår vardag. Åsa Forssell, projektledare för Psykisk hälsa i fokus, presenterar Tallriksmodellen för hjärnan, en teori om hur vi kan hjälpa hjärnan på bästa sätt den 7 maj på Föreningarnas hus i Skellefteå.

Socialpsykiatriskt Kunskapscentrum bjuder in till temakväll om psykisk hälsa i samarbete med Psykisk hälsa i fokus, Skellefteå kommun och Föreningarnas hus. Du får också en kort information om projektet Psykisk hälsa i fokus och deras arbete för att öka kunskapen om psykisk hälsa och därigenom förebygga psykisk ohälsa.

Vidare ger Karin Åhlund Melander och Karl Anton Forsberg en presentation av Första hjälpen till psykisk hälsa. Utbildningen som på 12 timmar som gör dig bättre rustad att möta personer med olika former av psykisk ohälsa.

Välkommen till Café Castor på Föreningarnas Hus i Skellefteå den 7 maj kl 18.00–21.00. Arrangemanget är kostnadsfritt!

Inbjudan – Tema Psykisk hälsa

Skriv ut

24 april, 2015 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer