Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt

Foto: Matthew Phillips

Lyssna

2016-11-07 Anna Sundström – Lindmark inleder Psykeveckan i Skellefteå

Journalisten, författaren och barnbarnet till industrimannen och uppfinnaren Alvar Lindmark, grundaren av ALIMAK, Anna Sundström - Lindmark inleder Psykeveckan i Skellefteå.

Psykeveckan 2016 – Skellefteå
Måndag 7 november 19:00 – 21:00

Farfar förlorade sitt företag i samband med en djup depression och trettio år senare tog min far sitt liv på grund av samma sjukdom. Min egen rädsla för att drabbas av det där mörkret var en stor drivkraft när jag skrev boken I skuggan av ett geni – Arvet från uppfinnaren som tog hissen upp till himlen.

Jag kommer att berätta om vikten av att minska stigmat kring psykisk sjukdom men också om hur kreativiteten och galenskapen kan hänga samman. Dessutom kommer jag att berätta om skrivandet som verktyg för att läka sorg och om Write Your Self , ett globalt skrivprogram som hjälper människor att återerövra sina röster och berättelser efter trauma.

www.writeyourself.com

Fotograf : Matthew Phillips

Skriv ut
29 augusti, 2016 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer