Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2016-11-08 Från han till hon. Ann-Christines resa till sig själv

Fram till 60 års ålder var hon känd som Åke och kyrkoherde och chef i Teleborgs församling i Växjö. Det vållade stor uppmärksamhet när hon berättade att hon nu ville leva som Ann-Christine.

Med humor och värme berättar hon om vägen till Ann-Christine, vad som menas med en transperson, om varför vi skrattar åt en karl i klänning men inte åt en kvinna i kostym och om normerna som styr våra liv. Du får också veta hur tranpersoner blir bemötta och hur en arbetsplats kan bli mer välkomnande för transpersoner. Välkommen till en spännande föreläsning som egetligen handlar om att vara sig själv och tillåta andra att vara det också.

Tisdag 8 november 2016 18:00-20:00

Skriv ut

29 augusti, 2016 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer