Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Attitydförändring under Psykeveckan

Under Psykeveckan i Västerbotten är flera av Hjärnkolls ambassadörer ute och jobbar.

Under Psykeveckan i Västerbotten är flera av Hjärnkolls ambassadörer ute och jobbar. På tisdagen inleder ambassadörerna Denise Nilsson, Lena Björklund-Olofsson och Hulda Sandelin Psykeveckan i Lycksele. Tillsammans med Leif Strömsten, psykolog vid psykiatriska kliniken S:a Lappland samtalar de under rubriken ”Den komplexa uppmärksamheten”.

Kristin F-Öhman med egen erfarenhet av ätstörning håller föreläsningen ”Min väg till återhämtning” på Föreningarnas Hus i Skellefteå på onsdagen.

På onsdagskvällen kan du se Monika Lundgren på Café Station i Umeå tala om sin återhämtning från psykisk ohälsa under rubriken ”Livet ger oss törnar men öppnar även möjlighet att gå vidare”.

På torsdag bjuder RSMH i Villhelmina in till soppmiddag och föreläsning av ambassadör Denise Nilsson som reflekterar under rubriken ”Mamma till en aspergare”.

Gunilla Brändström berättar om sin smärtsamma livsresa och vägen till hopp, livslust och ljuvlig arbetsglädje på Kärnhuset i Umeå på fredagen med rubriken ”Jag fick 2:a chansen”.

Västerbotten gästas också av Anneli Jäderholm ambassadör för Hjärnkoll i Västra Götaland som med rubriken ”Så blev jag häst med halva svenska folket” fyller Aulan Skellefteå lasarett som inledningstalare för Psykeveckan i Skellefteå.

Skriv ut

28 oktober, 2011 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer