Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Skellefteå lasaretts norra fasad

Skellefteå lasaretts norra fasad

Lyssna

2016-09-01 Lasarettsvandring

Torsdag 1 september ordnas ett nytt tillfälle för den som är intresserade av Skellefteå lasaretts historia. Skellefteå museums byggnadsantikvarie guidar, berättar och svarar på frågor under en dryg timmas vandring. Mer information finns i bilagan längre ner på sidan. Föranmälan senast 30 augusti. Arrangemanget vänder sig till alla intresserade! Skriv ut

Torsdag 1 september ordnas ett nytt tillfälle för den som är intresserade av Skellefteå lasaretts historia. Skellefteå museums byggnadsantikvarie guidar, berättar och svarar på frågor under en dryg timmas vandring.

Mer information finns i bilagan längre ner på sidan. Föranmälan senast 30 augusti.

Arrangemanget vänder sig till alla intresserade!

Skriv ut

4 augusti, 2016 | Maria Lundström

Bilagor

Kommentarer