Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt

Bild på björn, foto taget av Anneli Åslund.

Lyssna

Aktuellt på Skellefteå sjukhusbibliotek

Perioden måndag 24 oktober till fredag 11 november har Skellefteå sjukhusbibliotek ett begränsat öppethållande. I bibliotekets läsrum kommer dock dagsfärska dagtidningar finnas och som vanligt erbjuder den spännande bokbytarhyllan läsäventyr av olika slag. Landstingsanställd personal kan med SITHS-kortet gå in på den medicinska fackbiblioteksdelen. Sjukhusbibliotekets e-tjänster ska fungera som vanligt under perioden, med reservation för […]

Perioden måndag 24 oktober till fredag 11 november har Skellefteå sjukhusbibliotek ett begränsat öppethållande. I bibliotekets läsrum kommer dock dagsfärska dagtidningar finnas och som vanligt erbjuder den spännande bokbytarhyllan läsäventyr av olika slag.

Landstingsanställd personal kan med SITHS-kortet gå in på den medicinska fackbiblioteksdelen. Sjukhusbibliotekets e-tjänster ska fungera som vanligt under perioden, med reservation för att en något längre handläggningstid kan förekomma. Mer om bibliotekets e-tjänster finns även att läsa om under Medicinsk biblioteksverksamhet.

Måndag 14 november återgår öppethållandet till normalläge och då har biblioteket det stora nöjet att börja visa ett bildspel med foton tagna från ett gömsle i Ingermanland.

Läs mer i bifogat program.

Välkommen till sjukhusbiblioteket – fysiskt och digitalt!

Skriv ut

20 oktober, 2016 | Maria Lundström

Bilagor

Kommentarer