Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2013-10-17 Teaterföreställningen ”Är du googlebar lille vän”

Teaterföreställningen, "Är du googlebar lille vän" äger rum  torsdagen den 17 okt. kl. 12.00

Teaterföreställningen, ”Är du googlebar lille vän” äger rum  torsdagen den 17 okt. kl. 12.00 och är ett samarrangemang mellan Lycksele sjukhusbibliotek/Kultur i vården, Lycksele Musik- och teaterförening och studieförbundet Vuxenskolan.

Det är lunchteater, så man kan också köpa lättlunch och kaffe på plats.

Arbetslösheten stiger och den tekniska utvecklingen når samtidigt nya höjder. Men allt är ändå inte uppåt för Birgit – huvudpersonen i Ylva Lööfs hjärtligt varma satir över vår samtid. Till vilken glädje är all denna nya teknik om du inte vet vad du ska göra med den? Om du dessutom råkar hamna på fel sida av arbetslinjen så är det inte alls säkert att varken din ålder (för hög!) eller ditt kön (för kvinnligt!) kommer hjälpa dig tillbaka.

Men idag finns alltid möjligheten att låta dig bli coachad av någon, tidigare sysslolös, livscoach som vet allt om meningen och målet och hur just du tar dig dit. Om detta mot förmodan inte skulle fungera så kan du alltid googla dig själv och börja räkna träffarna.

Föreställningen med Margareta Niss är en urpremiär och regisseras av Jan Karlsson från Profilteatern.

 

Skriv ut

11 oktober, 2013 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer