Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Ser du löven för alla träd?

Föreläsning och workshop på sjukhusbiblioteken Vi får höra om 100-åringen Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund och utställningarna som var i Stockholm, på Liljevalchs, Nordiska museet och prins Eugens Waldemarsudde. Efter föreläsningen blir det workshop där hemslöjdskonsulenterna från Västerbottens läns hemslöjdsförening visar hur du enkelt gör Små löv (textil) eller Trä(d)skedar (trä) Tider: Umeå: 6 november, föreläsningen startar […]

Föreläsning och workshop på sjukhusbiblioteken

Vi får höra om 100-åringen Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund och utställningarna som var i Stockholm, på Liljevalchs, Nordiska museet och prins Eugens Waldemarsudde.

Efter föreläsningen blir det workshop där hemslöjdskonsulenterna från Västerbottens läns hemslöjdsförening visar hur du enkelt gör Små löv (textil) eller Trä(d)skedar (trä)

Tider:

Umeå: 6 november, föreläsningen startar klockan 12.00 och klockan 13.00 är det workshop. På Alva kultur

Skellefteå: 7 november, föreläsningen startar klockan 12.00 i sjukhusbiblioteket och klockan 13.00 är det workshop i centralhallen.

Lycksele: 8 november, föreläsningen startar klockan 12.00 och klockan 13.00 är det workshop. På Sjukhusbiblioteket.

Skriv ut

5 november, 2012 | Hanne Eklund
  • Ser du löven för alla träd är ett kollektivt konstverk som utgör en viktig del i utställningen Hemslöjden på Liljevalchs. 2000 personer i hela landet har virkat, stickat, trådtjackat, vävt, täljt eller gjort någonting helt annat för att skapa ett eget löv. Tillsammans bildade löven en fantastisk och artrik skog i ett par av Liljevalchs salar.

Kommentarer