Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Vecka 14, 3-7 april Sjukhusbibliotekens vecka + Berättarfestivalen Skellefteå = Välkommen till Skellefteå sjukhusbibliotek

Vecka 14, 3-7 april, firas Sjukhusbibliotekens vecka i landsting och regioner runt om i Sverige. I Skellefteå sammanfaller Sjukhusbibliotekens vecka med Berättarfestivalen.

Vecka 14, 3-7 april, firas Sjukhusbibliotekens vecka i landsting och regioner runt om i Sverige. I Skellefteå sammanfaller Sjukhusbibliotekens vecka med Berättarfestivalen. Något som leder till en fullspäckad vecka på Skellefteå sjukhusbiliotek med aktiviteter så som en berättelse om hur det är att vandra upp på Afrikas högsta berg, möjlighet att delta i biblioteksyoga, samt lära sig mer om söktjänsterna ClinicalKey och Joanna Briggs.  Mer information hittar du i bifogat program.

Patienter, anhöriga, landstingsanställa och alla andra intresserade är varmt välkomna!

Skriv ut

16 mars, 2017 | Maria Lundström
  • Sjukhusbibliotekens vecka firas på initiativ av EiRA som är ett nationella samarbete i vilket Sveriges regioner och landstingdeltar. Mer om veckan och EiRA finns på Ineras webbplats: http://www.inera.se/TJANSTER--PROJEKT/Eira/Sjukhusbibliotekens-vecka/.

Kommentarer