Extra resurs under corona-pandemin

Region Västerbotten förbereder för att säkerställa bemanning i flera olika yrken under utbrottet av det nya coronaviruset. Är du intresserad av att jobba som extra resurs i vården eller inom service? Anmäl ditt intresse här.

En kvinna och två män syns på bilden. Alla har vårdklädsel. Foto.

Utbrottet av covid-19 innebär ökad arbetsbörda i flera verksamheter i Region Västerbotten. Vi välkomnar tacksamt intresseanmälning från dig som vill bidra med din kompetens.

I nuläget är det i första hand på Lycksele lasarett, Norrlands universitetssjukhus och Skellefteå lasarett som ett behov av extra medarbetare kan bli aktuellt. Arbetet kan innebära heltid, deltid eller timmar.

Du anmäler ditt intresse genom vårt rekryteringssystem. Här samordnar vi alla intresseanmälningar för hela Region Västerbotten. Du behöver inte kontakta verksamheter direkt. Vi sparar kontaktuppgifter till dig som anmält sig, och återkommer om behov uppstår. Om du redan har anmält ditt intresse behöver du inte göra det igen.

Arbeta inom hälso- och sjukvård

Vi söker dig som är undersköterska, sjuksköterska eller läkare. Du kan vara under utbildning, ha avslutat din utbildning eller vara legitimerad.

Jag är intresserad av att jobba inom hälso- och sjukvård

Arbeta inom service och stöd

Vi söker dig som vill arbeta med service och skapa förutsättningar för att vården ska fungera. Exempel på arbetsuppgifter är lokalservice, IT, transportör och matservering.

Jag är intresserad av att jobba inom service och stöd