Extrajobb

Vi söker mer resurser till vår Bemanningsbyrå. Vårt uppdrag är att bistå enheter vid korttidsfrånvaro som till exempel semester, sjukdom och vård av barn samt som allmän förstärkning vid övervakning av patienter och planeringsdagar. Vi hjälper också enheterna genom styrning av gemensamma resurser, till exempel genom att bemanna särskilda vårdteam när verksamheterna behöver det.

Framförhållningen kan vara ganska kort eftersom vi prioriterar oplanerad korttidsfrånvaro. Men vi hjälper också till med att täcka frånvaro längre fram i tiden om det är möjligt och om personal finns.

Vi söker i första hand dig som har undersköterskekompetens eller skötarkompetens. Erfarenhet av vårdarbete värderas högt. Du kommer i huvudsak att arbeta med omvårdnad och ska ha möjlighet att jobba med kort varsel.

Du som studerar på läkarprogrammet eller sjuksköterskeprogrammet och kommit en bit in i din utbildning eller har vårderfarenhet är välkommen att söka extrajobb. Studerar du till psykolog, polis eller socionom kan du söka extraarbete inom psykiatrin.

Bemanningsbyrån finns på två orter i länet; Umeå och Skellefteå.

Skicka in ditt CV och personliga brev till:

bemanningsbyran.korttidsbemanning@regionvasterbotten.se

Har du frågor kan du ringa oss på telefonnummer 090-785 12 90.

Välkommen med din intresseanmälan!