Gå till sidans huvudinnehåll Gå till sidans meny
Kontakt
Lyssna

Framtidens innovativa region

Välkommen att delta i dialogmöte rörande innovationsfrämjande inom framtagandet av den nya Regionala utvecklingsstrategin.

Den regionala utvecklingsstrategin (RUS) är länets gemensamma strategi för hur vårt län ska utvecklas.
Vid dialogmötet skapar vi en gemensam kunskapsbas och arbetar fram bilder av hur vi vill att Västerbotten ska utvecklas till 2040 och vidare. Genom att aktivt delta har du och din organisation möjlighet att påverka inriktningen för länets gemensamma utvecklingsarbete och bidra till att satsningar, prioriteringar och utvecklingsprojekt riktar sig mot rätt utmaningar och möjligheter.

Målgrupp: Personer och organisationer inom privat, offentlig och ideburen sektor som arbetar med innovationer, innovationsfrämjande och innovationsstrukturer, så som företag och branschorganisationer, universitet och högskolor, kommuner och myndigheter eller intresseföreningar.

Datum: 2018-11-22

Tid: 10.00-16.00, fika serveras från 9:30
Plats: Ansia resort, lokal Älgen

Vi bjuder på fika och lunch under dagen.

Anmäl dig här!

Obs! Sista anmälningsdag 15 november.

Välkommen med din anmälan

 

Dialog om Näringsliv och entreprenörskap den 21 november

Dagen före denna träff, den 21/11 genomförs ett dialogmöte på temat “ Framtidens näringsliv och entreprenörskap” Vid detta dialogmöte ligger fokus på att diskutera näringslivets utveckling, där innovation är en viktigt faktor. Många av er som deltar vid “framtidens innovativa region” kan även bidra med viktiga kunskaper om innovation i näringslivet. Vi vill uppmärksamma er om möjligheten att deltaga vid båda dagarna.

Läs mer om och anmäl dig till träffen den 21/11 här 

 

Samlade dokument

Inbjudan dialogmöte Framtidens innovativa region

Uppdaterad 21 november, 2018 kl 12:10 av Niklas Gandal