Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2013-08-28 Remissmöte om Trafikverkets förslag till Nationell plan för transportsystemet 2014-2025

Trafikverket Region Nord och Region Västerbotten bjuder gemensamt in till ett remissmöte i samband med remissen av Trafikverkets förslag till Nationell plan för transportsystemet 2014-2025. Vi vill på detta sätt samla länets aktörer för att presentera förslaget och ge er möjlighet att ställa frågor angående planen och dess effekter för transportsystemet i framförallt Västerbotten samt ge […]

Trafikverket Region Nord och Region Västerbotten bjuder gemensamt in till ett remissmöte i samband med remissen av Trafikverkets förslag till Nationell plan för transportsystemet 2014-2025. Vi vill på detta sätt samla länets aktörer för att presentera förslaget och ge er möjlighet att ställa frågor angående planen och dess effekter för transportsystemet i framförallt Västerbotten samt ge en möjlighet att diskutera planen.

Tid, Plats

Tid: Onsdagen den 28 augusti 2013 kl 13-16

Plats: Umeå Folkets Hus

Program och Anmälan

Programmet och inbjudan hittar du här till vänster

Anmälan görs här senast 20 augusti

Skriv ut

17 juni, 2013 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Bilagor

Kommentarer