Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Var med och utveckla kollektivtrafiken i Västerbotten

Kollektivtrafikmyndigheten genomför en studie tillsammans med en student vid Umeå Universitet, där syftet är att belysa kollektivtrafikens utveckling ur hållbarhets- och jämställdhetsperspektiv.

En stor del av studien kretsar kring individers egna erfarenheter, upplevelser och åsikter om kollektivtrafikens utformning.

För att genomföra studien på bästa sätt och med så gott underlag som möjligt, efterfrågas respondenter som är villiga att ställa upp och svara på frågor kring sitt eget resande. Alla som bor inom Västerbottens län är välkomna att delta, både ung som gammal och man som kvinna. Vare sig du åker kollektivt ofta, mer sällan eller aldrig, är dina åsikter intressanta, eftersom det i slutändan handlar om hur kollektivtrafiken skall kunna förbättras för alla.

Om du är intresserad av att vara med och påverka framtidens kollektivtrafik, är du mer än välkommen att höra av dig. Allt deltagande kommer att vara anonymt och behandlas av de som genomför studien. Vi ser gärna att frågorna besvaras på tu man hand i Umeå under mars månad, men telefonintervju kan ordnas.
Ett urval av respondenter kan komma att göras, beroende på tidsomfattningen för studien.

Varmt välkommen att höra av dig till
josefinewigstrom@hotmail.com

Skriv ut

8 februari, 2017 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer