Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt

Foto: VisitSweden/Bitte Olsson

Lyssna

​Västerbottens Turism deltar i Swedish Workshop i Köln den 20 – 21 april

– Vi har redan 16 förbokade möten på Swedish Workshop där vi kommer att presentera reseprodukter från hela länet. Den tyskspråkiga marknaden och Nederländerna är viktiga marknader med en stor utvecklingspotential för Västerbotten, säger Ulf Figaro, projektledare marknad, Västerbottens Turism vid Region Västerbotten.

– Vi har redan 16 förbokade möten på Swedish Workshop där vi kommer att presentera reseprodukter från hela länet. Den tyskspråkiga marknaden och Nederländerna är viktiga marknader med en stor utvecklingspotential för Västerbotten, säger Ulf Figaro, projektledare marknad, Västerbottens Turism vid Region Västerbotten.

Västerbottens Turism har bland annat arbetat för att utveckla tillgängligheten från Tyskland till Västerbotten via charterflyg. Sommaren 2015 kommer det att gå charter direkt från Düsseldorf till Umeå och Västerbotten.

– Det är viktigt för oss att knyta nya kontakter och tillsammans med internationella researrangörer och länets företag utveckla och marknadsföra nya spännande reseprodukter på den tyska och nederländska marknaden, säger Ulf Figaro.

Swedish Workshop i Köln 20-21 april är ett B2B-event, en återkommande mötes- och marknadsplats, där internationella researrangörer som är intresserade av Sverige möter svenska regioner och destinationer för att få tillgång till nya kontakter, produkter och resmål. Syftet är att skapa och utveckla nya kontakter och generera affärer.

Visit Sweden är arrangör och i Köln är det reseagenturer från Tyskland, Schweiz, Österrike, Nederländerna och Belgien som kommer att delta. Ulf Figaro deltar från Västerbottens Turism och på plats kommer även representanter från VisitUmeå, VisitSkellefteå och Gold of Lapland vara.

För mer information:

Ulf Figaro, projektledare marknad, Västerbottens Turism vid Region Västerbotten,

070 350 73 67, ulf.figaro@regionvasterbotten.se

Presskontakt: Ingela Hjulfors Berg, kommunikatör, Region Västerbotten, 070-231 93 22, ingela.hjulforsberg@regionvasterbotten.se

Skriv ut

17 april, 2015 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer